Praagse Lente

Pastorale hulpverlening in Tsjechië en Slowakije

Lieve vrienden,

Van 28-30 september zal er in Praag weer een 3-daagse conferentie over Innerlijke Genezing worden gehouden. Het is nu weer tijd voor een nieuwsbrief!

Deze conferentie wordt georganiseerd door Hana Kratochvilova van KMS en als titel werd gekozen: ‘God’s Power to Transform: Finding your True Identity.

Mario Bergner en ik (Tony Kalma) zullen de lezingen verzorgen; er zullen workshops zijn, die gegeven zullen worden door Tsjechen, Mario Bergner, Annie en Hans de Weerd en Eddy de Pender. Als voorbereiding zijn Hana en ik van
2-5 februari naar Leipzig geweest. Mario Bergner gaf daar een conferentie over ‘Liefhebben in waarheid’ en Hana en ik hebben in zijn gebedsteam gewerkt. We hebben met Mario gesproken over thema’s waarover hij zou willen spreken tijdens de Praagse conferentie. Ook heeft hij een interview gegeven voor het Magazine van KMS, waarbij zijn homo-verleden uitgebreid werd behandeld; dit heeft veel kranten gehaald in Tsjechië. We zullen met een team van 7 Nederlanders het Tsjechische pastorale team versterken want we verwachten dat er zeker 200 deelnemers zullen zijn.
Lees meer